Přeskočit na obsah
logo Ostrava

Dobrý den

Datum publikování: 29.12.2020

Je úterý 29. prosince a my vás naši milí zdravíme po Vánocích. Venku to vypadá spíše na jaro, ale zima se určitě ještě přihlásí. A to si nenecháme ujít:))

Tak další vánoční svátky jsou za námi, letos byly prostě trochu jiné, jako celý tento rok. Ale jsme zdraví, v pořádku a to je nejdůležitější !! Dny nám plynou v poklidu. Štědrý den i ty následující se nám sestřičky snažily zpříjemnit, jak jen mohly a my jsme byli rádi. Zazpívali jsme si koledy, večeře byla taková, jak má být, i vaječným koňáčkem jsme si připili. Dárky od vás, Ježíšků jsme našli pod stromečky a moc nás potěšily. V televizi sledujeme nejen staré pořady, ale i ty novější, hlavně pohádky. Také máme oblíbené Silvestry s Menšíkem, to se pak vzpomíná. A aby jste věděli, vůbec nezahálíme jen u televize. Snažíme se cvičit prsty, ruce, mozek. K tomu máme ty naše pomůcky a je to zábavné.

Mějte se dobře naši milí, pěkně si oslavte Silvestra, hlavně v klidu, přejeme vám do Nového roku hlavně zdravíčko a na shledanou v příštím roce.

Přání všech, tedy i zaměstnanců našeho Domova Magnolie je jasné, ať ten rok 2021 je už opravdu lepší.